AES

Diensten

Superieure Reparatietechniek

Binnen haar vakgebied is AES Electronic Service in ons land als specialist toonaangevend op het gebied van een superieure reparatietechniek. Dat komt tot uitdrukking in snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit.

Daartoe beschikt AES Electronic Service over een personeels bezetting van specialisten, die naar de laatste stand van de electronische techniek voortdurend worden bijgeschoold, AES investeerde in geavanceerde meetsystemen . Dat betekent dat men de nieuwste producten repareert door deze via de computer aan te sluiten en daardoor stap voor stap het toestel kan doormeten om de fout te kunnen lokaliseren.Er is geinvesteerd op het gebied van solderen en desolderen van de zogenaamde SMD- componenten: een Infrarood desoldeerstation om ook de zeer speciale SMD componenten te kunnen solderen. Binnen de organisatie wordt de gehele interne procesgang geregeld met behulp van computers . Van de ontvangst van de reparaties tot en met de testopstelling en eindcontrole. AES afnemers (retailers) ontvangen vooraf iedere gewenste informatie: reparatieduur, logistiek, moeilijkheidsgraad, prijs e.d.

Niemand is meester op alle wapens
Door AES in toenemende mate als externe specialist in te schakelen en als logisch verlengstuk van het eigen bedrijf te beschouwen, kan de retailer zich richten op het echte winkelgebeuren. Daar waar uiteindelijk het geld wordt verdiend.

Ter aanvulling: AES Electronic Service wordt door topfabrikanten en topimporteurs aanbevolen voor "electronic repair" van hun internationale merken en producten.